Xavi Sarrià estrena a València el concert documental 'No s'apaguen les estreles'

Les entrades anticipades dels dos concerts estan exhaurides, però hi ha disponible el 5% de localitats, reservades per a taquilla

Xavi Sarrià estrena a València el concert documental 'No s'apaguen les estreles'

Xavi Sarrià puja demà i divendres a l'escenari del Teatre Principal de València per a estrenar l'espectacle No s'apaguen les estreles. Un relat que filarà cançons i testimonis sobre les lluites de la gent de la terra i el suport mutu que els ha permés tirar avant. 

L’espectacle naix arran de la cançó del mateix títol que va ser banda sonora de la pel·lícula La mort de Guillem i conjuga cançons i audiovisuals que es projectaran en una pantalla pròpia a manera de cor a l'escenari i interactuaran durant el concert acompanyant la banda, com un músic més. 

El documental No s’apaguen les estreles s’estrenarà en paral·lel al concert. És un projecte dirigit per Xavi Sarrià amb guió de David Segarra, realització de Víctor Serna i música original de Míriam Encinas. 

Les entrades anticipades dels dos concerts es van exhaurir al cap de poques hores de posar-se a la venda, però dijous i divendres estaran disponibles a les taquilles del teatre el 5% de les localitats que es reserven per a taquilla per a cada dia de funció.

També et pot interessar

stats