William Christie debuta al Palau de les Arts amb ‘La finta giardiniera’, de Mozart

El reputat mestre dirigeix la primera òpera còmica de Mozart amb la seua formació, Les Arts Florissants, que compleix 40 anys.

És l’únic concert que Christie ha programat a Espanya per a 2019 amb els solistes de Le Jardin des Voix, el seu projecte per a joves cantants
És l’únic concert que Christie ha programat a Espanya per a 2019 amb els solistes de Le Jardin des Voix, el seu projecte per a joves cantants / Palau de les Arts

William Christie debuta al Palau de les Arts amb La finta giardiniera, de Mozart, aquest diumenge, 10 de novembre, a les 18:00 hores. La sala principal acull aquesta única funció de la primera òpera còmica del geni de Salzburg, que es representa en versió semiescenificada. El respectat clavecinista, director d’orquestra, musicòleg i professor visita el centre d’arts amb la seua formació, Les Arts Florissants, que celebra enguany el 40 aniversari i es considera l’ensemble de referència en la recuperació i interpretació de música barroca i clàssica amb instruments antics.

El repartiment de l’obra està integrat per solistes de Le Jardin des Voix, l’acadèmia de cant per a joves artistes de Les Arts Florissants, que dirigeixen William Christie i Paul Agnew i serà l’única visita programada d'aquests talents a Espanya per a 2019.

La finta giardiniera, l'òpera bufa en tres actes que Mozart va compondre a penes amb 18 anys i que es va estrenar al 1775 al Salvatortheater de Munic amb gran èxit, suposa la segona incursió de les Arts aquesta temporada en el repertori mozartià després de l’èxit de Les noces de Figaro, que va inaugurar Les Arts és Òpera. Els interessats a assistir-hi poden adquirir les localitats a les taquilles del teatre, en www.lesarts.com i en la línia de venda telefònica 902 202 383. Els preus de les entrades oscil·len entre 24 i 60 euros.

També et pot interessar

stats