La websèrie valenciana ‘Todos queríamos matar al presidente’ arriba a Amazon Prime

Ha participat en festivals a l’Argentina, el Canadà i Europa i s’ha fet amb el premi al Millor Thriller al NYC Web Fest.

Aquesta comèdia valenciana farà el salt a la plataforma de contingut digital sota demanda Amazon Prime
Aquesta comèdia valenciana farà el salt a la plataforma de contingut digital sota demanda Amazon Prime

Després d’aconseguir guardons tan prestigiosos com el de Millor Thriller al NYC Web Fest de Nova York, millor direcció de comèdia al Baltimore New Media Web Fest i el Unstoppable Amets al Bilbao Seriesland, la websèrie valenciana Todos queríamos matar al presidente ha anunciat el seu salt a la plataforma de contingut digital sota demanda Amazon Prime.

Aquesta minisèrie de quatre capítols d’entre 12 i 15 minuts és una producció de baix pressupost escrita i dirigida per Ana Ramón Rubio, que conta la història d’un grup de treballadors i treballadores de càtering que reben en la inauguració d’una exposició la inesperada visita del president del govern i fan bromes sobre l’enverinament del menjar. L’endemà, l’home apareix mort en estranyes circumstàncies. 

L’actor Joan Manuel Gurillo interpreta aquest odiat president corrupte, mentider i masclista, amb el qual va aconseguir també el premi a Millor Actor de Comèdia en la passada edició dels Rome Web Awards. Completen el repartiment l’actriu sevillana Ana Caldas i el madrileny Jaime Reynolds, Fede Rei, Irene Olmos, Jordi Marquina, Maria Albiñana, Lucía Tortosa i la xiqueta Olivia Catalá.

Accessible al gran públic

La sèrie, que va començar com un projecte per a la xarxa, s’ha produït a València i els voltants, i des que es va presentar el passat octubre al Marseille Web Fest, ja ha participat en festivals a l’Argentina, els Estats Units, el Canadà i Europa. La ficció només s’havia pogut gaudir fins ara en festivals del format web i cinema com aquest, però ara, amb la incorporació a la plataforma de contingut digital sota demanda d’Amazon, pot arribar al gran públic.

També et pot interessar

stats