El Water Fest celebrarà a València una gran festa de l'aigua amb més de 30 activitats

La iniciativa, que es desenvoluparà els dies 25 i 26 de juny, naix per a promoure el consum responsable de l'aigua, l'eliminació de plàstics i la reducció d'emissions de CO₂

Naix el Water Fest a València per a fomentar el consum responsable de l'aigua
Naix el Water Fest a València per a fomentar el consum responsable de l'aigua / Water Fest

Water Fest, la gran festa de l'aigua impulsada per Tuawa i Global Omnium, se celebrarà aquest cap de setmana a l'Esplanada Nord de la Marina de València amb més de trenta activitats "per a totes les edats i dissenyada molt especialment per als xicotets de la casa".

La iniciativa, que es desenvoluparà els dies 25 i 26 de juny, naix per a promoure el consum responsable de l'aigua, l'eliminació de plàstics i la reducció d'emissions de CO₂ i, per a això, brinda "una programació divertida i didàctica pensada per a passar el dia en família: unflables, jocs, tallers, concerts i food trucks".

Així, els qui s'acosten a l'Esplanada Nord i a la Pèrgola de la Marina de València podran gaudir d'un programa d'activitats complet i divertit pensat per a tota la família, especialment per als més xicotets, amb unflables com el Kamikaze, de set metres d'alçària, concerts, tallers, food trucks i tota classe d'activitats i jocs vinculats a l'aigua.

Tots els valencians estan convidats a participar en el Water Fest. Les úniques activitats que requeriran l'ús d'una polsera seran els unflables i les activitats dirigides. Seran 5 euros per polsera, permetrà un accés il·limitat durant tot el dia i es recomana adquirir de forma anticipada en www.tuawa.es/water-fest.

La cita també compta amb la participació d'empreses estretament vinculades a la mar i que han volgut contribuir a la celebració de la primera festa dedicada a la conscienciació sobre l'ús de l'aigua que s'ha organitzat a València. Així, Ocean Republik en horari de matins i Suplife a les vesprades oferiran activitats per a les famílies al complet, com el MegapaddelSurf o els tallers de patinatge, respectivament.

Els dies 25 i 26 de juny, els assistents al Water Festival podran gaudir de les actuacions de Ramonets, Beatles for Kids i El Vicent. Els concerts, especialment pensats per al públic infantil, seran a les 12 i a les 18 hores. Els més coneguts pel públic valencià, Ramonets, actuaran la vesprada de dissabte.

A la zona Planeta Blava, la Fundació Oceanogràfic, Blava Marí, Aigües de València i Limne han preparat activitats i jocs perquè es coneguen en profunditat els riscos que corren les nostres mars, oceans i rius i com hem d'actuar per a evitar-los.

Al voltant de la Pèrgola, on se celebraran els concerts en directe, se situaran sis food trucks que comptaran amb zones d'ombra i taules de pícnic.

També et pot interessar

stats