Així és viu la mascletà de València a vista d'ocell

Un equip d’À Punt Mèdia ha acompanyat els efectius de la Policia Nacional que sobrevolen cada dia la plaça epicentre de la mascletà municipal

Vista des de l'helicòpter de la Policia Nacional / À Punt Mèdia

Moltes persones que acudeixen a veure la mascletà a la plaça veuen passar un helicòpter i pensen quina serà la seua missió. Per a resoldre els dubtes un equip d'À Punt Mèdia ha acompanyat els efectius de la Policia Nacional. El periodista Carles Navarro ha acompanyat el dispositiu de seguretat que treballa des de l'helicòpter i ha pogut veure les impressionants imatges de la mascletà a vista d'ocell.

“Som ulls en el cel per a tots els companys que estan treballant baix, a la plaça”, ha dit Iván Rafael, pilot de la Policia Nacional. “Som un suport no sols per a la policia, també per als serveis sanitaris, bombers i altres”. Tota la informació gravada per aquest equip aeri és enviada a la sala del 091 i des d’allí ja es connecta amb la resta de serveis per a emergències.  

“És impressionant veure-ho des d’ací, tot i que la mascletà on millor es viu és a peu de carrer, on està l’olor de pólvora i se sent la vibració”, ha assegurat Iván Rafael.

També et pot interessar

stats