Visites teatralitzades a la Casa Museu Miguel Hernández per a festejar els 113 anys del naixement

S’emmarquen en la Tardor Hernandiana, un cicle d’activitats que busca donar a conéixer la gran figura cultural i literària d’Oriola

Una de les visites teatralitzades a la casa museu de Miguel Hernández / À Punt NTC

Aquest dilluns, 30 d’octubre, es compleixen 113 anys del naixement del poeta universal Miguel Hernández i amb motiu de l’efemèride la seua localitat de naixement, Oriola (Baix Segura), ha organitzat una sèrie de visites teatralitzades per a donar a conéixer la seua vida. Aquest matí s’han fet visites dirigides als escolars del municipi i durant la vesprada n’hi haurà per a tots els públics, entre les 18:00 i les 19:00 hores, cada quinze minuts. 

Aquestes visites s'emmarquen en la Tardor Hernandiana, que inclou altres activitats com ara tallers, presentacions de llibres, concerts i rutes turístiques. 

El director de la Casa Museu Miguel Hernández, Tomás Serna, explica que han obert les portes a la xicalla perquè, a través d’uns actors que interpreten Miguel i Josefina, els xiquets i les xiquetes puguen saber més de la seua vida, de l’obra del poeta i de “tot el llegat viu que Miguel ens va deixar”.

L’actor que interpreta al poeta, Alex Tersen, diu que volen dur totes les emocions i sensacions que envolten les obres poètiques i teatrals d’Hernández a les noves generacions, perquè coneguen i es divertisquen amb la història.

Tot el programa de la Tardor Hernandiana consisteix a donar difusió a Hernández per Oriola i a Oriola per Hernández, ja que és la seua gran figura literària i cultural, indica el regidor de Cultura, Gonzalo Montoya. 

També et pot interessar

stats