El Berlanga que va capturar El Flaco s'exposa al MuVIM

Huitanta fotografies del fotoperiodista valencià formen part de l'exposició "Viva Berlanga", i es podran veure fins al setembre

El Berlanga que va capturar El Flaco s'exposa al MuVIM

El museu de la Diputació de València suma una nova proposta a l’Any Berlanga amb l'exposició "Berlanga per El Flaco. Fotografies de José García Poveda a València".

Una mostra que fa un recorregut per la relació fotogràfica entre Berlanga i El Flaco a través de les 80 fotografies analògiques que la formen. Trobem rodatges de pel·lícules, festes i trobades amb amics, la visita del cineasta a la Mostra de Cinema de València, a la Falla Na Jordana o quan el nomenaren doctor honoris causa per la Universitat Politècnica de València. "Una declaració d'amistat intensa cap al cineasta, sorgida dels records d'un fotògraf que va compartir amb ell moments clarament inesborrables, i on els sentiments es converteixen en fotografies", indica Rafael Company, director del MuVIM. 

Es tracta d'una aposta per a reforçar la presència de Berlanga en la memòria col·lectiva iniciada al març amb l'exposició "Visca Berlanga!" que ara es complementa amb aquesta nova exposició que es podrà visitar fins al 19 de setembre.

També et pot interessar

stats