Viquimarató de dones a l'IVAM amb l'objectiu de rescatar biografies d'artistes

La jornada naix de l'exposició 'A contratemps', on també es donava visibilitat a valencianes com Carmen Calvo i Aurora Valero.

VÍDEO | Viquimarató de dones a l\'IVAM amb l\'objectiu de rescatar biografies d\'artistes

L’Ivam i Amical Wikimedia han organitzat una viquimarató  aquest dissabte amb l'objectiu de rescatar les biografies de dones artistes importants en la història de la Comunitat Valenciana. Vora 30 voluntàries han ampliat la informació existent d’aquestes dones artistes oblidades, en un acte obert al públic. Els viquipedistes valencians han mostrat com editar l'enciclopèdia i ampliar articles d’aquestes artistes en un sentit ample que inclou cineastes o arquitectes. 

Els viquipedistes  de l'associació  Amical Wikimedia han insistit que Viquipèdia és una enciclopèdia de contingut lliure, publicada en Internet i escrita per usuaris voluntaris, és a dir, que qualsevol persona pot editar un article, corregir-lo o ampliar-lo.

La jornada naix de l'exposició 'A contratemps', on també es donava visibilitat al mig segle d'artistes valencianes com Carmen Calvo i Aurora Valero.

També et pot interessar

stats