Violí, contrabaix, trompeta o trombó: el Palau de la Música busca cobrir sis places de l'Orquestra de València

La formació simfònica valenciana tindrà, quan acabe aquest procés, un total de 87 places en plantilla

Liebreich ha dirigit en diverses ocasions a l'Orquestra de València, amb èxit de públic i crítica

El Palau de la Música ha iniciat el procés per a cobrir sis places per a l'Orquestra de València: tres de violí, una de contrabaix, una de trombó i una de trompeta. També obri set borses de treball, de trompa, trompeta, viola, bombardí, tuba, saxofon i piano celesta.

Amb aquest procés, es cobreixen progressivament les places del professorat que s'ha jubilat i altres que "són necessàries per a la versatilitat, el creixement artístic i l'optimització de la plantilla de l'Orquestra", segons ha explicat el Palau en un comunicat.

En aquests moments hi ha convocades tres places de violí per oposició, per a les quals es podrà presentar instància fins al 3 de desembre, i una de contrabaix, també per oposició, el termini de la qual serà fins al 22 de desembre d'enguany. Així mateix, s'han dotat de pressupost una plaça de trombó i una de trompeta, que eixiran el 2022.

La formació simfònica valenciana tindrà, quan acabe aquest procés, un total de 87 places en plantilla i el Palau de la Música continuarà cobrint les places necessàries les pròximes temporades.

Pel que fa a les borses de treball, el juliol passat es van constituir les bosses de trompa i trompeta i l'1 de gener del 2022 es contractarà un professor de trompa de manera interina. També està obert el termini de presentació de sol·licituds per a professor de viola fins al 3 de desembre. A més, es tramita l'obertura del termini de presentació d'instàncies per a bombardí, tuba, saxòfon i piano celesta.

També et pot interessar

stats