Vincent Moustache, l'il·lustrador de moda més parisenc de la Vall d'Uixó

L'artista de la Vall d'Uixó ha treballat per a les principals cases de moda internacional com Valentino, Prada o Dior

Vicent Moustache, il·lustrador de moda / Montse Català

Vincent Moustache és un artista interdisciplinari. Va estudiar Belles Arts a Barcelona i sempre ha estat interessat en la il·lustració de moda. Sa mare ha sigut font inspiradora des que era ben menut. Ella feia patrons i es cosia la seua pròpia roba i ell ha crescut entre teles. També estudiava francés, així que va ser molt natural que augmentara la seua devoció per la cultura francesa. Com a bon natiu digital ha utilitzat Instagram com a principal eina difusora del seu treball artístic: "Vaig començar en Instagram i el vaig utilitzar com un portfoli. Allí dibuixava les coses que volia treballar en el futur i en només mig any em van contactar els agents de Nova York que encara em representen, i en un any just, estava treballant en la setmana de la moda de París.

La seua primera feina professional va ser de la mà de Louis Vuitton. El van cridar per participar en un showroom dibuixant en directe. Un esdeveniment social on participava la gent amb més renom de la moda internacional com Karl Lagerfeld o Anna Wintour.

Ara, amb la pandèmia, els seus viatges s'han reduït i no pot passar les llargues temporades a París, com estava acostumat. Però esta situació excepcional li ha permés desenvolupar la seua marca de productes de regal on destaca la il·lustració pròpia. Estan fets a la Vall d'Uixó, molts d'ells de forma artesanal, amb una clara influència parisenca.

També et pot interessar

stats