Vila-real, capital del teatre al carrer

21 companyies de circ, dansa i teatre mostren a la Plana Baixa els seus espectacles aptes per a tots els públics.

L'espectacle Emportats, de la companyia alacantina La Trocola Circ, combina acrobàcies, jocs malabars i música
L'espectacle Emportats, de la companyia alacantina La Trocola Circ, combina acrobàcies, jocs malabars i música / Festival FitCarrer

Fa 31 anys que Vila-real, a la Plana Baixa, aposta pel teatre al carrer. Aquest cap de setmana es compleix una edició més d'aquesta disciplina artística que mostra el treball de 21 companyies que representen les seues creacions a l'aire lliure. 

Durant tot el cap de setmana, el públic pot assistir a les representacions que van des del circ fins a la dansa, i que estan pensades per a tots els públics.

L'agenda inclou espectacles com el de Colective Lapso Circ, una companyia italiana de circ contemporani, els donostiarres Trapu Zaharra que fan espectacles en clau d'humor, i també una companyia austríaca que se centra en l'acrobàcia. Com a funció especial hi ha un gran correfocs a càrrec de la companyia de Vila-real Produccions Scura. 

Com a representants de la Comunitat Valenciana hi ha set companyies, tres de les quals són de Vila-real, i això representa una aposta clara del festival per les companyies locals.

També et pot interessar

stats