Una desfilada de bandes de cornetes i tambors dona inici a la Gran Fira de Juliol de València

La música de diverses agrupacions valencianes ha envaït el centre de la ciutat per a anunciar l'inici de la variada oferta cultural programada per a este mes

La desfilada de bandes de cornetes i tambors de la Gran Fira de Juliol / À Punt NTC

Amb el so de cornetes i tambors ha començat este dilluns a la vesprada la Gran Fira de Juliol de València. La música de diverses bandes valencianes han envaït el centre de la ciutat per a anunciar l'inici de l'àmplia i variada oferta cultural programada per a este mes. Una programació pensada per a tots els públics que inclou la visita gratuïta a diverses museus de la ciutat.

L'entrada de bandes ha recorregut el carrer de Sant Vicent des de la plaça de la Reina fins a la plaça de l'Ajuntament. Allí cada formació ha interpretat diverses peces en un concert coral a l'aire lliure.

Este és només un aperitiu, una xicoteta mostra de les més de 250 propostes per a la Gran Fira de juliol. Fins al dia 28 València esdevé escenari de les diverses activitats culturals gratuïtes i a l'aire lliure. Als carrers i places de la ciutat visitants, veïnat i turistes podrem gaudir en directe de teatre, folklore valencià, màgia i, per descomptat, el que no pot faltar: dansa i pirotècnia. 

Esta vesprada també s’ha pogut veure Sylphes, una proposta multisensorial de música i acrobàcies aèries que donarà el tret d'eixida a la fira i que culminarà amb l'espectacle pirotècnic de Peñarroja. A més, enguany hi ha una novetat ja que, per primera vegada, s'incorpora l'Albufera com a punt clau de les activitats de la fira, un nou escenari que ens recorda la importància de preservar el nostre tresor mediambiental.

També et pot interessar

stats