Un músic valencià reuneix alumnes del Berklee College de Boston per a crear una cançó en honor a València

David Tárrega va començar la formació al conservatori Josep Iturbi, per continuar-la ara als Estats Units

Fragment del videoclip de David Tàrrega / À Punt NTC

David Tárrega és un músic valencià estudiant de l'escola de música Berklee de Boston que ha creat una cançó molt especial en honor a la ciutat de València. Un equip d’À Punt Notícies ha parlat amb ell i ens ha contat la seua trajectòria musical amb tan sols díhuit anys. De pare valencià i mare txeca, David Tárrega respira música per tots els porus de la pell. Amb tan sols huit anys va començar la formació al conservatori Josep Iturbi de València per continuar-la als Estats Units, a on es va traslladar amb setze anys. “Des que soc xicotet ma mare em posava Mozart i més tard el mestre Rodrigo, el Concierto de Aranjuez, o Gershwin”, assegura.     

Un músic molt polifacètic i que destaca en diverses especialitats, com trompeta i composició. “Em considere un compositor de bandes sonores i de cançons. Estic estudiant música clàssica i jazz i intente estar exposat a diferents gèneres”, assegura l’intèrpret. 

Ara estudia en la universitat més important per al món de la música, el Berklee College of Music de Boston, on té a l'abast moltes possibilitats artístiques. “Gràcies a estar a Berklee he pogut fer este projecte i col·laborar amb músics que estan molt disposats a participar-hi”, afirma. 

A pesar de les arrels txeques i l'actual residència als Estats Units, David es considera valencià. Per això va crear el tema "Mi tierra", una cançó nostàlgica en homenatge a València. Amb ell col·laboraren una bona quantitat d'alumnes del Berklee College i la cançó té un videoclip autoproduït.

També et pot interessar

stats