VIDEO | El talent valencià arriba a Netflix

La sèrie 'Perdida' i el llargmetratge 'Animal Crackers' són produccions que triomfen a la plataforma audiovisual.

VIDEO | El talent valencià arriba a Netflix

La sèrie Perdida o el llargmetratge Animal Crackers són produccions amb segell valencià que estan disponibles en Netflix, una de les plataformes audiovisuals més importants.

Perdida, una sèrie sobre uns pares que segueixen la pista de la seua filla desapareguda, ha triomfat des que es va començar a emetre el passat mes de juny.

Gran part de l'equip artístic de la pel·lícula és valencià. Alberto Barrera, localitzador i regidor de la sèrie, ha explicat a À Punt NTC que el rodatge va durar sis mesos durant el 2019 i que compta amb vint localitzacions valencianes. Així, la família té la casa al Perellonet, la xiqueta desapareix a la platja del Dosser de Cullera i la comissaria on es porta a terme la investigació en realitat és l'edifici del Consorci 2007. També apareix l'Hospital Provincial de Castelló i la Ciutat de les Arts i les Ciències. Uns escenaris valencians que comparteixen pantalla amb la ciutat de Bogotà.

D'altra banda, el passat divendres es va estrenar Animal Crackers, una pel·lícula que es pot veure en 200 països. El director de la pel·lícula, el valencià Jaime Maestro, ha expressat que aquest fet "dona molt de respecte perquè penses que ho va a veure molta gent". A més, assegura que és una bona pel·lícula per a veure en família.

També et pot interessar

stats