VIDEO | Presenten la XXV edició del Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola

Se celebra del 3 al 12 d'agost i comptarà amb les veus d'Èlia Casanova, Mara Aranda i Jordi Savall.

Presentació de la XXV edició del Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola

L'Institut Valencià de Cultura, juntament amb la Diputació de Castelló i l'Ajuntament de Peníscola, ha presentat la XXV edició del Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola, que se celebra del 3 al 12 d'agost amb un total de tretze concerts. Comptarà amb destacades veus valencianes com les d'Èlia Casanova, Mara Aranda i Jordi Savall.

El festival començarà amb el concert del Cor de la Generalitat juntament amb Harmonia del Parnàs, un espectacle amb el programa fet per a la 43 edició del Festival Internacional de Teatre Clàssic d'Almagro.

Pel que fa a la localització, quatre dels concerts se celebraran al Palau de Congressos de Peníscola, dels quals tres seran per a públic familiar i entrada lliure. La resta tindrà lloc en l'emplaçament habitual del festival, el castell del Papa Lluna.

La celebració dels 25 anys de festival es posposa per les condicions sanitàries fins a l'edició de 2021. D'altra banda, el disseny del cartell d'aquesta edició és de l'estudi castellonenc Juárez Casanova, segons ha informat el Consell en un comunicat.

També et pot interessar

stats