La música dels 90 torna amb força als festivals

En dos setmanes s’han celebrat tres esdeveniments a València, Peníscola i Castelló de la Plana

Escenari dels 90's a la Ciutat de les Arts de València / À Punt NTC

La passió per la música dels anys 90 no para de créixer. Els festivals amb este estil com a reclam es multipliquen de dalt a baix de la Comunitat Valenciana i només este mes se’n celebraran tres. Els assistents potser no se saben al detall la lletra o fins i tot no recorden qui la cantava, però tenen clar que els encanta la música d’eixa dècada. La passió per reviure eixos dies i les melodies que els acompanyen ompli la Comunitat Valenciana de festivals.

De nou es concentra l'oferta més gran, amb més de mitja dotzena de festivals només este mes. En concret, estos dies tenen lloc el 90’s a València, el Remember Fest de Peníscola o el Festival dels 90 de Castelló de la Plana. “Crec que podria estar punxant un any sense repetir cap cançó”, assegura el director del Remember Fest, Sergio Brit. 

El públic té un perfil clar, amb una mitjana d’edat d’entre 40 i 50 anys i amb només un 22% de joves. “Els més joves també s’estan incorporant a poc a poc a estos festivals”, diu el discjòquei Daniel Alberich. Però, independentment de l’edat, tots ells són apassionats d’una música que es renova amb els anys.

També et pot interessar

stats