'Los chicos del coro' aterra a l'escenari del Teatre Olympia de València

Els espectadors poden gaudir d'una impecable i senzilla adaptació, que dirigeix el cineasta alacantí Juan Luis Iborra

L'obra està dirigida pel cineasta alacantí Juan Luis Iborra / À Punt NTC

Després de triomfar als escenaris de Madrid, Barcelona i Bilbao, arriba a València el musical Los chicos del coro. Les cançons de la pel·lícula francesa, que van captivar el món, salten al pati de butaques del Teatre Olympia en una impecable i senzilla adaptació que dirigeix el cineasta alacantí Juan Luis Iborra.

Rachin dirigeix este internat tenyit del gris de la postguerra, al qual posarà color Mathieu, el nou professor, amb una arma imbatible: la música. "Este professor és com un Quixot, que pensa que a través de la música tothom es podrà entendre i podrà traure el millor de si mateix i, sobretot, podrà traure l'amor", ha dit Manu Rodríguez, l'actor protagonista.

Amor, emoció i vida és el que desborda esta adaptació teatral de la pel·lícula Les choristes, que ja ha emocionat més de 200.000 espectadors, entre ells el mateix director del film francés, Christophe Barratier. "Ha vingut a veure'ns moltes vegades i està molt content amb el treball. Inclús ens va arribar a dir que robaria algunes coses d'este personatge per a fer una sèrie", ha contat Rafa Castejón, actor que interpreta el personatge del director Rachin.

Però els veritables protagonistes són ells i elles, perquè en esta adaptació també sonen veus femenines. "És meravellós, perquè els xiquets et fan estar viu", ha assegurat Rodríguez.

El musical estarà fins al 14 de juliol al Teatre Olympia de València.

També et pot interessar

stats