L’aventura suïssa de més de 2.000 quilòmetres de Klevo i Nenito, convertida en disc

Edgar i Álvaro són dos músics de Burjassot i del barri de Benicalap, que comparteixen estudi i que van pensar unir forces per a gravar un disc

Klevo i Nenito, músics a Suïssa / À Punt NTC

Edgar i Álvaro són dos joves músics valencians que un dia van decidir fer realitat el somni de gravar un disc. Anomenats Klevo i Nenito, estos dos músics de Burjassot i del barri de Benicalap comparteixen estudi a València i en la pandèmia van pensar unir forces i gravar un disc durant un viatge per carretera. “Mentre l'u produïa, l’altre anava amb el micro cantant”. Així declaren que van produir el seu disc mentre viatjaven cap a Suïssa: amb equipatge, un ordinador i la seua música.

Per a aconseguir-ho, es van embarcar en una aventura que els va portar de València a Suïssa i que els va fer recórrer més de 2.000 quilòmetres pas a pas i cançó a cançó, recaptant diners actuant al carrer. “Calculàvem la ruta i actuàvem a les ciutats per aconseguir diners. Després continuàvem”. Així van aconseguir el seu somni: “No importava el destí, es tractava de tindre una meta absurda i gaudir del camí”.

Una aventura que va tindre moments bons i roïns i que no va estar exempta d’obstacles, com tots els viatges, i que va resultar en El viaje, un disc de catorze temes que “podria ser un llibre de catorze capítols on cadascú té la seua cohesió” i que veurà la llum al setembre. Una mescla de diferents estils que van des del beedroom pop al pop convencional mesclat amb música electrònica, però sempre dolça. A més, Nenito també és part de Catalalatino, una mescla de música en català i valencià amb ritmes llatins la coreografia de la qual ja s’ha fet viral en Tik-Tok.

També et pot interessar

stats