Dos joves artistes fallers busquen comissió que vullga plantar el seu monument infantil

El passat maig signaren un contracte amb una falla d'Alzira, però ara esta comissió està en procés de dissolució

Dídac i Paula busquen una comissió que vullga plantar el seu monument faller / À Punt NTC

A vegades, i per desgràcia, és comú trobar-se amb falles que es queden sense artista faller, però què succeeix quan ocorre el contrari? Un equip d'À Punt Notícies ha conegut este divendres un cas insòlit, el de dos joves artistes que tenen falla, però s'han quedat sense comissió. 

“Este any hem tingut un bac i no hem pogut fer una falla, però esperem que alguna comissió ens telefone i poder plantar-la”. És el crit d'auxili de Dídac Dordà i Paula Descalzo, una parella d'artistes fallers. El passat maig signaren un contracte amb una falla d'Alzira per a fer el monument infantil, però ara esta comissió està en procés de dissolució. Ells ja havien comprat materials i estaven fent-la. “Ens van parlar dilluns dient-nos que aturarem la falla perquè podien dissoldre’s i no sabíem què fer”. 

És un cas molt poc habitual, ja que sovint algunes comissions es queden sense artistes fallers. És la primera falla per a estos dos joves artistes i havien posat tota la dedicació en el projecte. “Estem molt il·lusionats perquè és totalment nostre, l’hem modelat i l’anàvem a pintar i transportar nosaltres”, diu Paula.

Una falla amb el lema "Natura", que inclou les figures d’un grup de Scouts. A pesar del colp, no perden l'esperança de poder trobar una altra comissió. “Creiem que passat l’estiu hi haurà alguna falla que encara no s’haurà mogut i aquí esperem que ens contacten”, assegura Dídac. 

També et pot interessar

stats