La febra per Taylor Swift deixa empremta a la Comunitat Valenciana

The Eras Tour, la gira més rendible de la història, fa parada dimecres i dijous a Espanya

La cantant Taylor Swift, durant el seu concert

Taylor Swift és el fenomen cultural de la dècada, no hi ha pràcticament ningú que no conega algunes de les seues cançons i amb The Eras Tour, la cantant nord-americana té l'honor d'haver aconseguit la gira més rendible de la història. Una gira que a Espanya farà dues úniques parades a Madrid. 

Un equip dÀ Punt Notícies ha conegut este dimarts alguns dels seus fans valencians, que ja estan preparats per a esta cita ineludible de la música. Mireia, Laura, Lara i Alejandro compten els minuts que els separa de poder veure en carn i os Taylor Swift. Són uns dels 140.000 afortunats que podran gaudir a Madrid del concert. 

Es tracta d’una legió de fans amb nom propi, els swifties. Tan difícil de pronunciar, com d'aconseguir una de les entrades que guarden amb zel des de fa un any. Els tiquets, entre 100 i 500 euros, es van esgotar en segons. “Quan vaig accedir, les entrades ja estaven esgotades, només quedaven paquets VIP. No m’ho vaig pensar i em vaig gastar tots els diners que tenia”, assegura Alejandro. 

Ser fan de Swift és formar part d'una comunitat que, a més, té el seu propi llenguatge. Diuen que el secret del seu èxit és la connexió amb els fans, que s'identifiquen en cadascuna de les seues lletres. Més de 300 milions de seguidors no poden estar equivocats, ja que santa Taylor Swift no té límits.

Entre els centenars d'aficionats que esperaven, amb paciència, l'oberta de les portes del recinte del concert, hi havia este dimecres al matí alguns valencians, que no han dubtat a corejar, juntament amb altres seguidors procedents diverses parts del món.

També et pot interessar

stats