Eduardo Noriega protagonitza 'Parecido a un asesinato', rodada a València i l’Eliana

L’actriu d'Aldaia Claudia Mora inicia la carrera amb este llargmetratge, que compta amb el suport d’À Punt

Eduardo Noriega protagonitza la pel·lícula 'Parecido a un asesinato' / À Punt NTC

Parecido a un asesinato és l'última pel·lícula d'Antonio Hernández. Una novel·la negra que es podrà veure en la pantalla gran l'any que ve i que s'ha rodat al centre de València, a la Canyada i este dijous a l'Eliana. Al set de rodatge han entrat les càmeres d'A Punt per a veure en acció a un dels protagonistes, Eduardo Noriega.

A l’'Eliana pren forma hui este thriller psicològic ple de dimonis familiars i Noriega és tot un veterà a mantindre alerta a l'espectador. “És veritat que se’m relaciona amb este gènere. Per a mi és familiar i també ho gaudisc com a espectador”, explica l’actor. 

Al voltant de seixanta persones formen este equip tècnic 100% valencià i les ordres les dona Antonio Hernández, que roda per quinta vegada a València amb el suport d'À Punt. “L’estructura narrativa de la pel·lícula és molt interessant, tant com els personatges. Això és molt gratificant per als directors, perquè et permet fer coses que en altres pel·lícules no es pot”, assegura Hernández. 

El director general d’A Punt, Alfred Costa, afegeix: “Hi ha una televisió que no es veu, i és on s’ha d’invertir per talent, per a desenvolupar, pels guionistes, directors de foto o camarògrafs. Hi ha una indústria importantíssima, i À Punt ha d’estar darrere en el finançament i en el suport del talent valencià”. 

I precisament talent no li'n falta a Claudia Mora, actriu d'Aldaia, que inicia carrera amb este llargmetratge. “És el meu primer projecte audiovisual. Està sent increïble i encara no em crec que m’estiga passant a mi”, afirma l’intèrpret. Després de tres setmanes a València, l'equip canvia d'aires i se’n va a la Selva d'Oza, als Pirineus d'Osca, on conclouran el rodatge. 

També et pot interessar

stats