VIDEO | Dia gran d'un Feslloc en versió reduïda

La Fúmiga, Smoking Souls, Jazzwoman, Tardor, Tesa i Cactus tanquen una edició del festival marcada pel coronavirus.

VIDEO | Dia gran d'un Feslloc en versió reduïda

El Feslloc viu aquest dissabte el dia gran del festival amb les actuacions de La Fúmiga, Smoking Souls, Jazzwoman, Tardor, Tesa i Cactus. El de Benlloc és un dels pocs festivals que han apostat per un format presencial malgrat la crisi de la Covid-19.

Així, es manté la gran majoria de les actuacions que havien anunciat abans de la pandèmia, assegurant els músics i l’estructura tècnica que necessiten. En conseqüència, s'ha reduït al mínim el format del festival, però s'han amplificat les finestres d'emissió amb la cobertura en directe d'À Punt Mèdia.

El programa Territori d’estiu de la ràdio d’À Punt s'ha convertit en un escenari de concerts per a oferir en directe les actuacions del Feslloc. Una cita musical que també es pot seguir en temps real pel web d’À Punt Mèdia des de les 16:00 h fins a les 00:00 h.

Per a seguir les recomanacions sanitàries, la part presencial del festival se celebrarà enguany en un lloc apartat a uns tretze quilòmetres de la població i amb un aforament de només 160 entrades que s’han oferit de manera solidària per a recaptar fons per als treballadors i treballadores de la música en valencià.

També et pot interessar

stats