El vídeo d'Indiana Jones amb el Sant Calze per a promocionar el turisme a València guanya dos premis internacionals

El Festival Internacional de Cinema Turístic de Turquia (CIFFT) li ha atorgat el Premi de Plata en la categoria de turisme cultural

Indiana Jones es posa al servei de la ruta del Sant Calze a València / À Punt NTC

El Sant Calze de la catedral de València continua travessant fronteres… sense eixir de casa. El vídeo València, destinació del Sant Grial, que promociona la ciutat com a destinació turística que alberga la relíquia, ha obtingut el seu segon guardó internacional només en un mes. En aquesta ocasió, el Festival Internacional de Cinema Turístic de Turquia (CIFFT) li ha atorgat el Premi de Plata en la categoria de turisme cultural.

La Fundació Visit València, impulsora del vídeo al costat de la Regidoria de Turisme i Turisme Comunitat Valenciana, va recollir el guardó a la Capadòcia la setmana passada. Aquest reconeixement s'uneix al que li va atorgar el Festival Internacional de Pel·lícules Turístiques d'Àfrica (ITFFA), celebrat a Ciutat del Cap a la fi de maig.

El vídeo, locutat per la inconfusible veu espanyola del mític Indiana Jones, mostra un aventurer a cavall recorrent la Ruta del Grial (que naix a Sant Joan de la Penya) i analitzant les pistes que el conduiran a la seua destinació. L'objectiu és transmetre un relat fresc i atractiu entorn del Sant Grial, en el marc del segon any jubilar, que resulte accessible per a diferents cultures i que contribuïsca a posicionar València com una destinació cultural i de pelegrinatge.

L'autor de la idea creativa és Julio Tárrega a través de la seua agència Connectar, i el vídeo ha sigut dirigit per Víctor Suñer i produït per Vessmedia. La campanya es complementa amb innovadors productes turístics com l'experiència de geocerca “Darrere de les pistes del Sant Grial”.

També et pot interessar

stats