Vicent Macián estrena el cicle Jazz a Poqueta Nit del Palau de la Música de València

Macián estarà acompanyat pel pianista Alberto Palau i pel contrabaixista Miquel Álvarez.

El saxofonista Vicent Macián.

El saxofonista de Sedaví Vicent Macián enceta aquest divendres la tercera edició del cicle Jazz a Poqueta Nit. Aquesta activitat gratuïta es desenvoluparà a l’entrada del Palau de la Música de València. Macián oferirà un concert ple de composicions originals pròpies, combinades amb adaptacions de peces de músics consagrats, i amb alguns temes seleccionats entre el repertori tradicional del jazz de totes les èpoques.

Durant cinc divendres el públic té una cita amb els millors artistes de jazz de la nostra terra. Les entrades s’han de reservar una setmana abans de cada concert a la web del Palau i s’ha establit un màxim de dos per persona.

Els pròxims concerts són el 27 de novembre amb la càlida i sentida veu de Viktorija Pilatovic i l’elegància del guitarrista Joan Soler; el 4 de desembre amb la pianista i compositora de gran projecció Marina Alcantud, acompanyada pels seus músics; l’11 de desembre amb el sorprenent i rítmic estil manouche de Jorge Riera Gipsy Quartet, i el 18 de desembre amb la visita de la cantant Eva Romero amb el guitarrista Manuel Hamerlink, amb el trombonista Carlos Martín, com a artista convidat.

També et pot interessar

stats