El viatge més emocional de Rozalén arriba a València

La cantant tanca aquest dijous el cicle de concerts Sons al Mediterrani 

El viatge més emocional de Rozalén arriba a València

Rozalén tanca aquest dijous el cicle de concerts Sons al Mediterrani a la Marina Sud de València, on presenta amb tota la banda El árbol y el bosque, el quart disc d'estudi, on revela el seu univers més emocional. 

Un equip d’À Punt ha pogut parlar amb la cantant minuts abans del concert, on ha explicat que el nou disc recull les seues preguntes existencials: “Quines són les coses per a millorar i a què he vingut”, diu l’artista. 

El disc inclou "Aves enjauladas", un dels grans himnes de la pandèmia amb el qual encara s'emociona recordant els que van aconseguir ser lliures de la pitjor manera. Rozalén reconeix que hi ha frases de la cançó que encara li costa cantar-les hui dia. 

Dos discos de platí, dos d'or i un Goya l'acrediten com una de les compositores més brillants que només li demana a la vida no perdre mai la inspiració. “Mentre que hi haja coses per a contar, significa que estic viva, que puc parlar del que hi ha al meu voltant. Tant de bo no tinga mai motius per a deixar de cantar”.

També et pot interessar

stats