Els VI Premis Artesania Comunitat Valenciana ja tenen guardonats

Aquests premis reconeixen els professionals de l'artesania i la tasca de les empreses d'aquest ram en set modalitats diferents.

El conseller d'Economia Sostenible, Rafael Climent, amb els guardonats dels VI Premis d'Artesania Comunitat Valenciana (GVA Economia).
El conseller d'Economia Sostenible, Rafael Climent, amb els guardonats dels VI Premis d'Artesania Comunitat Valenciana (GVA Economia).

El Centre d'Artesania ha lliurat els Premis d'Artesania Comunitat Valenciana 2019 en la sisena edició. A més, l'acte està emmarcat dins de la Setmana Artesana 2019 que ofereix més de 50 tallers demostratius i exposicions gratuïtes del 12 al 15 de desembre.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, ha entregat aquests premis que reconeixen el treball de les artesanes i els artesans, i empreses del ram en set modalitats diferents. Els guardonats d'enguany són Arturo Mora Benavent, amb el Premi Tradició; Elisabet Moreno Zapata, amb el Premi Avantguarda; L'empresa Althaia Artesana SL ha guanyat el Premi Innova; l'Escola d'Art Superior de Ceràmica de Manises, el Premi Comunica; Sara Isabel Mas ha guanyat el Premi Nous Talents; Maria del Puig Vicente, Articultura de la Terra Coop., el Premi Dona Artesana; i Guitarras Raimundo SL ha rebut el Premi Artesania Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats