Veurem Narcís Boira empresonat?

Les trames de L'Alqueria Blanca es reprenen aquesta nit, amb l'estrena d'una temporada que es presenta molt prometedora

Gran estrena en À Punt

Aquesta nit a partir de les 21:45 hores torna L'Alqueria Blanca a la televisió d'À Punt. L'estrena de la tretzena temporada serà després de l’informatiu. Els nous capítols desvelaran moltes de les trames que encara estan pendents de resoldre.

Narcís Boira serà definitivament empresonat?

És una de les trames més candents. En l’últim capítol de la temporada passada, la Guàrdia Civil se’l va emportar emmanillat davant de tot el poble després de que Fabià, el policia que es feia passar per escriptor, aconseguira incriminar-lo en diversos assumptes de corrupció.

Dora i Blai consolidaran en el seu amor?

Està clar que senten alguna cosa l’un per l’altre. Però fins ara Dora no ha estat molt receptiva a les propostes de Blai. El què diran i sobretot el record de Rafel li pesen massa. Tal vegada en aquesta temporada Dora s’entregarà a un amor madur, o no.

Anitín i Fabià, la nova parella de l’Alqueria

Sembla evident que una nova relació està a punt d’encetar-se, sobretot ara que Ana sap que Fabià també buscava acabar amb Narcís i per això li va mentir en diverses ocasions. El que encara no sabem és què els oferirà aquesta nova aventura.

Altres qüestions pendents

Encara falta per saber quin serà el destí de la nova família que han format Raquel i Diego amb l’arribada de Santi. Fins ara tot ha sigut massa fàcil, però tindran entrebancs per a l’adopció? Dels xiquets també estan pendents Carmina i Robert, que ja han patit un avortament. Buscaran més família? En canvi, Pere i Conxeta sembla que no travessen un bon moment. Serà un dels trencaments de la pròxima temporada?

I a més, de segur que encara hi ha moltes històries que encara han d'arribar.

També et pot interessar

stats