Vetusta Morla, nou cap de cartell del FIB

La banda madrilenya oferirà un concert exclusiu i centrat en el seu disc de debut ‘Un día en el mundo’ (2008).

El FIB 2019, que tindrà lloc del 18 al 21 de juliol a Benicàssim, ha incorporat com a cap de cartell Vetusta Morla
El FIB 2019, que tindrà lloc del 18 al 21 de juliol a Benicàssim, ha incorporat com a cap de cartell Vetusta Morla / FIB

El FIB 2019, que tindrà lloc del 18 al 21 de juliol a Benicàssim, ha incorporat com a cap de cartell Vetusta Morla. La banda madrilenya oferirà un concert exclusiu i centrat en el seu disc de debut Un día en el mundo (2008), "i alguna que altra sorpresa més", segons ha anunciat aquest dimarts l'organització del festival.

"Vetusta Morla és, sense dubte, el grup d'indie rock més important de l'última dècada al nostre país", proclamen des del FIB per a justificar que siguen "caps indiscutibles" de cartell per a la vint-i-cinc edició del festival.

El grup madrileny se suma així a altres grans noms ja anunciats per al FIB 2019 com Kings of Leon, Lana del Rey, Fatboy Slim, The 1975, Franz Ferdinand, George Ezra, Jess Glyne i Kodaline, entre altres. 

El festival crea la festa de Midnight by FIB

D'altra banda, l'organització ha anunciat la creació de Midnight by FIB, una festa conjunta a Benicàssim organitzada al costat dels clubs Buddha i Casablanca perquè les nits del dilluns 15, dimarts 16 i dimecres 17 de juliol siguen "absolutament estupendes".

Per a això, comptaran amb discjòqueis "d'autèntic luxe", com Dave Rowntree (de Blur), Carl Barât (de The Libertines), IDLES, DJ Dan & Special Guests, Maadraassoo, Rocket Dj i Carlos Bru, entre altres.

També et pot interessar

stats