El vessant més íntim de Benlliure, Pinazo o Sorolla, a través de la fotografia

La Casa de Cultura de Crevillent inaugura l’exposició "El taller de l'artista", oberta fins al 16 de març

Obra de l'exposició "El taller de l'artista" / À Punt NTC

La fotografia ens brinda l'oportunitat de donar una ullada a com eren els estudis d'artistes valencians en el passat. "El taller de l'artista" és una exposició fotogràfica del Ministeri de Cultura que arriba a Crevillent, al Baix Vinalopó. La seua Casa de Cultura obri les portes a aquesta mostra fins al 16 de març. 

Aquest passeig fotogràfic pels tallers i estudis dels principals artistes del canvi de segle deixa veure què hi ha darrere de la creació artística. Sorolla, Benlliure o Pinazo, entre altres, ens mostren el seu vessant més íntim i privat, però on també es buscava la publicitat. “Les fotografies eren com les targetes de visita per a donar-se a conéixer. Per l’estudi passava part de la societat del moment, i molts d’ells eren clients”, explica la tècnica de Cultura del consistori, Ana Satorre.

Aquesta exposició es completa amb una selecció sobre Marià Benlliure procedent del museu municipal de Crevillent, amb documents, retalls de premsa i, sobretot, moltes fotografies. En aquesta selecció destaca el domini de la llum, la composició i detalls de la història. 

També et pot interessar

stats