Els veïns donen suport a l'exposició sobre el barri de Sant Antoni, amb més de 500 visites a Les Cigarreres

Es podrà visitar fins aquest dissabte a les 18:00 h.

Imatge de l'exposició sobre el barri alacantí de Sant Antoni
Imatge de l'exposició sobre el barri alacantí de Sant Antoni / Ajuntament Alacant

Més de 500 persones han visitat l'exposició sobre el barri alacantí de Sant Antoni, que s'exposa al centre cultural Les Cigarreres. Una mostra en la qual ha participat un gran nombre d'artistes muralistes i il·lustradors de dins i fora de la província d'Alacant, entre ells Manolo Mesa, Toni Cuatrero, Iris Serrà i María Maraña.

Una mostra, integrada per diversos projectes, que ha despertat molt d'interés entre els habitants de la zona. Aquelles persones que encara no hi hagen anat ho poden fer fins demà, dissabte 20 de febrer, quan es començarà a desmuntar.

La Regidoria de Cultura i el centre Les Cigarreres ultimen els treballs sobre la següent proposta per a renovar l'oferta expositiva a la sala Caixa Blanca, la principal d'aquest complex sociocultural. La nova exhibició estarà composta per imatges fotogràfiques de la creadora Cristina de Middel. El comissari és Rafael Doctor.

Un parell de projectes audiovisuals per a completar l’experiència

El públic també podrà trobar dos projectes audiovisuals que complementen la història narrada en l’exposició. D’una banda, el projecte ‘Extramurs’, un reportatge fotogràfic de José Luis Carrillo, director de l’Escola Mistos, que inclou imatges de veïns i localitzacions del barri de Sant Antoni. A més, es pot visitar de forma virtual en YouTube ací.

D’altra, el projecte audiovisual ‘Recordant el barri’, d’Eva Mañez, que també es pot veure en YouTube en aquest enllaç. Aquest treball es va realitzar l’estiu passat i relata la història de Sant Antoni a través de fotografies i records dels veïns.

També et pot interessar

stats