La Vall d’Uixó revela imatges inèdites de les noves galeries de les coves de Sant Josep

El documental ‘ L’Origen’ es projecta a la pista de ball del paratge de Sant Josep amb entrada gratuïta.

El documental L’origen mostra imatges inèdites de les Coves de Sant Josep
El documental L’origen mostra imatges inèdites de les Coves de Sant Josep

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó projecta el 22 d’agost, el documental L’origen, en què es mostraran imatges inèdites dels sifons i de les galeries recentment explorades de les coves de Sant Josep i que no es poden visitar.

El conseller delegat d’Emsevall, Jorge García, i l’espeleobussejador Guillem Nebot han presentat esta iniciativa, que s’emetrà a les 22:00 hores a la pista de ball del paratge de Sant Josep.

L’acte comptarà amb la presència de membres del Grup d’Espeleobusseig EOM i els clubs d’espeleologia GESAP i EC, que comentaran la seua experiència dins d’aquestes àrees desconegudes del riu subterrani, i tractaran de resoldre els dubtes dels assistents. Aquest audiovisual es va estrenar durant el congrés internacional Cuevatur i ara es donarà a conéixer per primera vegada al públic en general. També es mostrarà l’exposició de fotografies que es podrà visitar a l’embarcador de les coves de Sant Josep.

La Nit dels Ibers

El conseller delegat d’Emsevall ha recordat que per a aquest dissabte, 25 d’agost, també s’ha programat La nit dels ibers, una visita guiada al poblat iber de Sant Josep a càrrec del tècnic José Enrique Puchol i de l’arqueòloga Ana Viciach. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a Tourist Info o en el telèfon 964 660 785.

A més, hi haurà telescopis per a veure les estreles, i al Centre Cultural Sagrada Família es podrà veure l’exposició “Paisatges valencians” de l’Agència Valenciana de Turisme.

També et pot interessar

stats