Els valencians Melomans fan història en guanyar quatre premis CARA, els considerats Grammy de la música a cappella

Amb el seu disc 'De cada dècada', la banda s’ha convertit en el primer grup espanyol a aconseguir-ho

Melomans fan història en guanyar quatre premis CARA, els considerats Grammy de la música a cappella

La Contemporary A Cappella Society, organitzadora dels Contemporary A Cappella Recording Awards (CARA), considerats com els Grammy del món a cappella, ha reconegut el nou treball discogràfic de Melomans, De cada dècada, amb dos primers premis: Best World/Folk Album i Best Jazz/ BigBand Song per "Quisiera ser",  i dos segons premis: Jazz/BigBand Album i Professional Arrangement.

La gala, celebrada dissabte passat a Boston (Estats Units), també va reconéixer altres grups referents del panorama internacional d'aquest gènere musical, com Swingle Singers, On Air o Accent.

El grup vocal valencià celebra el seu desé aniversari amb aquest nou disc, De cada dècada, un homenatge al pop espanyol i a algunes de les seues cançons més icòniques, reinterpretades amb un estil a cappella modern i actualitzat.

Dècada a dècada, des dels seixanta fins als 2000, el repertori abraça des de Joan Manel Serrat ("Mediterráneo") fins al Canto del Loco ("Volverá"), passant per Fórmula V ("Explícame"), el Dúo Dinámico ("Quisiera ser"), Nino Bravo ("Un beso y una flor"), Los Secretos ("Déjame"), Alaska y Dinarama ("Ni tú ni nadie"),  Alejandro Sanz ("Corazón partío"), Pedro Guerra ("Contamíname") o Amaral ("El universo sobre mí"). 

El disc ha sigut produït per l'italià Erik Bosio i gravat sota la direcció de Nacho Mañó (Presuntos Implicados), amb arranjaments de Moi Bautista, Tere Núñez o Lorenzo Subrizi.

Actualment, Melomans es troba de gira amb el seu últim espectacle comicomusical Se canta pero no se toca - Live, que passarà aquest mes per Guardamar del Segura i Alzira. 

També et pot interessar

stats