La valenciana Nelly Guimaras guanya l'Emmy a millor maquillatge prostètic en 'The Last of Us'

L'artista, resident al Port de Sagunt, ha treballat en èxits com Guardians de la galàxia, Guerra mundial Z o Joc de trons

La valenciana Nelly Guimaras amb l'Emmy per 'The Last of Us' / Europa Press

L'especialista en maquillatge d'efectes especials valenciana Nelly Guimaras ha guanyat un Emmy al millor maquillatge prostètic pel seu treball en The Last of Us, la sèrie de televisió nord-americana postapocalíptica que es va estrenar el 15 de gener de 2023.

Guimaras també ha treballat en els èxits de taquilla com Guardians de la galàxia (2014), Guerra mundial Z (2013), Resident Evil: El capítol final (2016) i en la sèrie de televisió Joc de trons, destaca l'Ajuntament de Sagunt en un comunicat.

L'artista, resident al Port de Sagunt, ha guanyat el prestigiós premi com a part d'un equip de sis professionals. La sèrie d'HBO The Last Of Us, que adapta el videojoc homònim, ha arrasat en els Emmy tècnics: ha aconseguit huit guardons, una xifra que esperen que augmente. El premi que finalment s'ha emportat l'equip en el qual participa l'artista valenciana ha reconegut el maquillatge prostètic del capítol "Infected".

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, ha mostrat el seu agraïment a la professional. "Estàvem segurs que tenia unes altíssimes probabilitats d'emportar-se aquest Emmy a casa", ha asseverat. "Estem contents pel talent de la nostra ciutat, a més, amb una dona professional, valenta, i que ha demostrat el seu altíssim nivell d'excel·lència", ha remarcat el primer edil.

També et pot interessar

stats