La valenciana Isabel Sanchis presenta la seua col·lecció “més audaç” en la Bridal Fashion Week de Barcelona

La firma de Benaguasil ha desfilat amb uns vestits nupcials inspirats en les flors

Isabel Sanchis a la Barcelona Bridal Fashion Week / Barcelona Bridal Fashion Week (imatge) / À Punt NTC (vídeo)

Isabel Sanchis ha sigut una de les marques que ha obert aquest dimecres la passarel·la de la Barcelona Bridal Fashion Week, una fira que és el referent mundial de la moda nupcial. La dissenyadora valenciana ha presentat la seua col·lecció de nóvia més àmplia i atrevida, per a vestir molts tipus de dona. 

Isabel Sanchis i la seua filla Paula Maiques es mostren orgulloses de la col·lecció de moda nupcial que presenten perquè, a pesar de ser habituals d'aquesta passarel·la, els vestits de nóvia són, clarament, la seua aposta per al 2024. "Aquesta nova col·lecció és una col·lecció més audaç, volem fer vestits de nóvia que enamoren tot tipus de nóvies, nóvies independents, nóvies fortes", ha explicat la directora creativa.

La col·lecció està inspirada en les flors, element insígnia de la firma valenciana, i els dissenys van dels més informals als més atrevits, amb una combinació perfecta entre innovació, artesania i sostenibilitat. I tot, dirigit a un mercat internacional creixent que per a la firma de Benaguasil ja representa el 90% de la pròpia producció.

També et pot interessar

stats