El valencià Víctor Claramunt guanya el premi al millor curt de moda ‘Kids’ en el London Fashion Film Festival

 El certamen ha guardonat el curt ‘Be Nice & Rewind’ per a la firma valenciana de calcer Gioseppo

Gravació del curtmetratge 'Be Nice & Rewind'
Gravació del curtmetratge 'Be Nice & Rewind' / Víctor Claramunt

El director i dissenyador valencià Víctor Claramunt ha sigut un dels guanyadors del London Fashion Film Festival 2021, celebrat aquest cap de setmana a la capital britànica. El seu curtmetratge Be Nice & Rewind, per a la firma valenciana de calcer Gioseppo, ha sigut triat com el millor film de moda en la categoria Kids d'aquest certamen internacional.

Claramunt s'ha especialitzat en la direcció d'aquestes peces audiovisuals que desenvolupen una història narrativa al voltant d'una marca de moda i els seus valors. En els últims anys, treballant per a diverses marques de moda internacionals, el director ha guanyat els cinc festivals de moda films més prestigiosos del món: La Jolla, a Los Angeles, Berlin FFF, London FFF, Asvoff de París i Buenos Aires FFF. 

Víctor Claramunt ha treballat per a marques com Giorgio Armani, Cereal Essences, Nespresso, Air France, Coca-Cola, El Corte Inglés, PlayStation, Sony Music, Adidas, Andres Sardá i Nestlé, entre d’altres.

'Be Nice & Rewind', un curt rodat a València i premiat a Londres

En el curtmetatge Be Nice & Rewind ha treballat per a Gioseppo, plantejant una història basada en els llargs dies i les curtes nits d'estiu i aventures amb amics de la infància. 

La història está protagonitzada per xiquets de 7 a 11 anys i ambientada en l’audiovisual dels anys 80 amb elements com els walkman, bicicletes, walkie-talkies i fins i tot extraterrestes. Així, amb aquest nou fashion film, Claramunt combina la creativitat del cinema i de la moda amb el seu segell característic.

També et pot interessar

stats