València ultima els detalls per a la gala dels Goya

La cerimònia cinematogràfica provoca gran moviment entre els negocis i també en el Palau de les Arts, que acull la gala

Quan falten tres dies de la gala dels Goya, el Palau de les Arts ultima els preparatius de la cerimònia del cinema / À Punt NTC

El Palau de les Arts de la ciutat de València, seu de la gala dels Goya 2022, ultima els preparatius per a la celebració d'aquest dissabte. A només 48 hores del començament de la cerimònia del cinema, el tràfec de camions és més que evident als voltants de l'edifici. Es repartiran 30 premis, el primer al millor so, i l’últim a la millor pel·lícula. 

Ara per ara se sap que hi haurà càtering des de les 18:00 hores i també en la festa posterior. A més, la pirotècnia de Ricardo Caballer formarà part de l'espectacle televisiu i els convidats desfilaran per davant de més de cinquanta metres de catifa roja. 

Els negocis de la ciutat dirigits als esdeveniments de gala també han reviscolat amb la celebració dels Goya. Amb tres hores de photocall, nombroses empreses de maquilladors, perruquers o botigues de lloguer d'esmòquings han trobat un augment de la clientela, i no donen l'abast aquests dies. 

Adoración Manuel, de La Trajería de València, espera que més de mig centenar de convidats arrepleguen la seua vestimenta en les pròximes hores. Els preus oscil·len entre els 65 i els 200 euros i algunes talles s'han esgotat. “És molt satisfactori veure que a València també es poden donar uns premis” ha assegurat Manuel.

També hi ha moltes persones que han optat per llogar tant el vestit com els complements, com ha explicat Cayetana Sancho-Tello, de Rental Mode València. El negoci ha rebut en les últimes hores tant a familiars dels nominats com els protagonistes de la gala, que podran lluir les seues millors vestimentes aquest cap de setmana. 

Sis valencians entre els participants de la gala

La gran festa del cinema espanyol celebra els seus 36 anys amb molts dels guanyadors de la passada edició, que no van poder estar presencialment a Màlaga, però estaran a València entregant diversos premis a les seues companyes i companys.

Les actrius Nathalie Gorg i Patricia López Arnaiz, l'actor Adam Nourou, les directores Pilar Palomero i Mabel Lozano, els directors Salvador Calvo i Luis López Carrasco, la productora Valérie Delpierre, l'especialista en efectes visuals Ana Rubio i la cantant Rozalén van alçar el Goya l'any passat, i participaran en la cerimònia que se celebrarà el dissabte en Les Arts.

Els últims premiats passen el testimoni als nous en la cerimònia, que tindrà la participació de figures valencianes com Inma Cuesta, Ana Milà, Arturo Valls, Rosana Pastor, Guillermo Montesinos i Paula Usero. Serà una cerimònia en la qual es recordarà especialment al cineasta valencià Luis García Berlanga.

També et pot interessar

stats