València tria les candidates a falleres majors 2023

À Punt retransmet l'acte en directe a partir de les 21:00 hores pel web i de les 22:00 per la televisió

Retransmissió de l'Elecció de les Corts d'Honor des de la Fonteta
Retransmissió de l'elecció de les corts d'honor des del pavelló Font de Sant Lluís / À Punt NTC

València ja ho té tot preparat per a l’elecció de les candidates a falleres majors per a les Falles de 2023. Aquesta nit a partir de les 22:00 hores, el pavelló Font de Sant Lluís de la ciutat acull l’acte, on 73 aspirants infantils i 73 majors, acompanyades dels seus familiars i tot el col·lectiu de la Junta Central Fallera, participaran en un emotiu acte on es llegirà l’acord del jurat. D’ací eixiran 13 dones i 13 xiquetes representants de la festa, que formaran també les corts d'honor. 

El pas següent serà l'anunci de qui són les triades com a falleres majors de València de 2023. Però per a això haurem d'esperar fins al dimarts 18 d’octubre, quan tindrà lloc la telefonada de l’alcalde Joan Ribó des de l’hemicicle de l’Ajuntament de València. L’endemà, dimecres 19 d’octubre, serà la proclamació de les dues elegides com a fallera major i fallera major infantil de València de les Falles 2023.

Tota la informació en directe, en À Punt 

Les càmeres d’À Punt seran testimoni d’aquesta gala, que es podrà seguir en directe per la televisió, des de les 22:00 hores, i pel web, des de les 21:00 hores. El narrador serà el presentador del magazín Bona vesprada, Ferran Cano, que estarà acompanyat de la periodista i delegada de Patrimoni de la Junta Central Fallera, Pepa Gómez.

Pepa Gómez i Ferran Cano ens conten tots els detalls de l'elecció en À Punt
Pepa Gómez i Ferran Cano ens conten tots els detalls de l'elecció en À Punt

Hi participa també com a comentarista invitada Laura Brisa, membre de la cort d’honor 2014 i jurat en l’elecció de Marina Civera, Fallera Major de València 2019. La reportera Ampa Caballero estarà a peu de pista per a recollir l’ambient i les primeres impressions de les afortunades.

A més, l'acte de l'anunci de les falleres majors i la proclamació oficial de les falleres major i infantil també es podran seguir en directe per À Punt a través del programa Bona vesprada.

També et pot interessar

stats