El valencià Summer in Mara guanya el premi a millor videojoc indie de l'any

L'estudi Chibig ha iniciat una campanya de micromecenatge per adaptar el seu primer projecte al valencià.

Imatge del joc Summer in Mara
Imatge del joc Summer in Mara / Chibig

El videojoc Summer in Mara, de l'estudi valencià Chibig Studio, ha guanyat el premi al millor videojoc indie 2020 i millor joc per a PC/Consoles en el segon Concurs Nacional de Videojocs Indies de Màlaga.

La gala de lliurament dels guardons ha sigut de manera digital a Màlaga i l'han retransmesa en directe telemàticament. Entre les 66 candidatures que competien pel premi a millor por videojoc per a PC/Consoles i les 147 a millor joc, la de Chibig ha sigut l'escollida i ha rebut la dotació més alta del concurs, 6.000 euros.

Summer in Mara és una aventura gràfica estival protagonitzada per Koa, una xiqueta aventurera que viu en una illa tropical amb l'àvia. L'objectiu del videojoc és cuidar l'illa i explorar l'oceà que l'envolta, tenint cura sempre dels recursos de què es disposa.

Primer videojoc en valencià

L'estudi Chibig va organitzar una campanya de micromecenatge per tal d'adaptar el seu primer títol per a PC i PS4, Deiland, a la consola Nintendo Switch. A més, l'empresa valenciana s'ha proposat traduir el joc al valencià. Aquest serà un dels pocs títols disponibles en la plataforma en la nostra llengua.

També et pot interessar

stats