València serà seu junt amb Madrid i Màlaga de la gala dels Goya de 2021

La capital valenciana aspira igualment a ser seu d'aquest esdeveniment l'any 2022.

Premi Goya
Premi Goya

València, Màlaga i Madrid compartiran la seu de la gala d'entrega dels Premis Goya el 2021. L'Acadèmia del Cine Espanyol ha comunicat oficialment que la gala tindrà lloc el pròxim 27 de febrer de 2021 al Teatro del Soho Caixabank de la ciutat andalusa i que serà presentada per l'actor Antonio Banderas i per la periodista Maria Casado.

Però fonts de l'Ajuntament de València han afegit que el Palau de les Arts també serà seu d'una part de la cerimònia, en un acte en presentador i públic. Enguany és l'Any Berlanga, quan es complirà el centenari del naixement del cineasta valencià més premiat.

València, en qualsevol cas, continua aspirant a albergar la gala d'entrega dels Premis Goya en 2022, segons han afegit les fonts consultades del consistori.

La gala estarà dirigida i presentada per l'actor Antonio Banderas i la periodista Maria Casado. “Volem lliurar al nostre públic i a tota la societat el millor que tenim, i entre el millor està sense dubte Antonio Banderas. Ens vam posar en contacte amb ell i Antonio es va posar immediatament a la nostra disposició perquè la pròxima gala se celebre de manera responsable i compromesa amb el moment i amb la societat”, afirma Mariano Barroso, president de l'Acadèmia de Cinema. “Hem arribat a un acord perquè siga ell, amb la seua nova productora Teatro Soho TV (TST) i en el teatre que va fundar, qui presente i dirigisca els nostres pròxims Premis Goya, acompanyat de Maria Casado”, afig Barroso.

La gala s'adaptarà a la nova situació, amb restriccions d'aforament i extremant les mesures que marquen les autoritats sanitàries, segons ha detallat l'Acadèmia del Cine.

També et pot interessar

stats