València rep el testimoni com a capital mundial del disseny 2022 a l’Índia

L'alcalde de València destaca l'impuls que suposa aquest reconeixement per a la indústria creativa de la ciutat.

L'alcalde de València, Joan Ribó, en l'acte de la World Design Organization

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut aquest dissabte a la ciutat índia de Hyderabad el testimoni de la capital mundial del disseny de 2022. 

A l’acte, davant de l’assemblea general de la World Design Organization (WDO), Ribó ha destacat el caràcter “multicultural i obert” de la ciutat i l'impuls que significa aquest reconeixement per a la indústria creativa. Així mateix, ha explicat els mèrits que han portat València a aconseguir aquesta designació, la importància del disseny a tots els nivells i els objectius de la ciutat en el marc de la capitalitat mundial del disseny de 2022. 

La candidatura València Capital Mundial del Disseny 2022 és un projecte de l’Associació València Capital del Disseny i compta amb l'impuls de l’Ajuntament de València, la Generalitat, Fira València i la Marina de València.

Articulada al voltant del lema "El disseny mediterrani de València. Disseny per al canvi, disseny per als sentits", reivindica una manera de mirar amb implicacions geogràfiques, però també estètiques, ètiques, filosòfiques i polítiques.

Juntament amb Joan Ribó, la delegació valenciana inclou la presidenta de l’Associació València Capital del Disseny, Marisa Gallén; els directors estratègics del projecte, Xavi Calvo i Pau Rausell; representants d'empreses valencianes que són socis de la WDO, com ara Point i Andreu World; i Carlos Ferrando de Closca, que ha fet una ponència en el marc de l'assemblea.

També et pot interessar

stats