València es postula per a acollir els Premis Goya al 2021

Pretenen fer coincidir la gala amb el centenari del naixement del director de cinema Luis García Berlanga.

Aquest dilluns han fet una primera reunió amb professionals del sector audiovisual
Aquest dilluns han fet una primera reunió amb professionals del sector audiovisual / Europa Press

La regidora de Turisme i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha confirmat que València es postula per a acollir una gala de lliurament dels Premis Goya al 2021, quan es complirà el centenari del naixement del director de cinema Luis García Berlanga, nascut a València, cofundador de l'Acadèmia de Cinema i president d'honor des del 1986 fins al 2010.

 

A més, ha avançat que la ciutat vol albergar els premis Feroz de la crítica i la pròxima reunió hispanoportuguesa de les acadèmies de cinema. Així ho ha destacat l'edil després de presidir aquest dilluns una primera reunió amb professionals del sector audiovisual en la qual "hi ha hagut un suport rotund” a la iniciativa de València com a seu dels Goya.

"Acollir la gala dels Goya coincidint amb el centenari de Berlanga és un dels millors homenatges que podem impulsar per a reconéixer, des de la seua ciutat, un dels directors més importants d'Espanya", ha valorat Gómez.

La regidora sosté que València "té possibilitats reals" per a optar als Goya, no solament perquè té una indústria audiovisual desenvolupada i consolidada, sinó perquè a més disposa "d'infraestructures, connexions aèries i terrestres i la capacitat d'organització".

També et pot interessar

stats