València ofereix visites gratuïtes a llocs emblemàtics de Berlanga en el centenari del seu naixement

La ruta, d'una hora i mitja, recorrerà els emplaçaments més significatius com ara cinemes, cafés, tertúlies i llibreries els dies 12 i 13 de juliol

Cartell de les visites guiades gratuïtes
Cartell de les visites guiades gratuïtes / Ajuntament de València

Aquest 12 de juny, quan es compleixen cent anys del naixement de Luis García Berlanga, la Regidoria de Turisme de València juntament amb Visit València oferirà de manera gratuïta recorreguts pels llocs més emblemàtics de la ciutat relacionats amb el cineasta.

La ruta, d'una hora i mitja, començarà a l'Oficina de Turisme de la plaça de l'Ajuntament i recorrerà els emplaçaments més emblemàtics de València per a Berlanga com cinemes, cafés, tertúlies i llibreries, entre altres.

S'oferiran dos dies de cicles de visites gratuïtes de la ruta "València i el cinema de Berlanga" a les persones que el sol·liciten a través d'un formulari en línia en el web, per la qual cosa es realitzaran quatre cicles de visites tant el dissabte 12 com el diumenge 13 de juny en grups de 19 persones.

Amb aquesta iniciativa es vol que "Berlanga continue emocionant, perquè el seu llegat siga el nostre, perquè la ciutat que el va veure nàixer i créixer ha de ser ambaixadora, no sols d'aquesta herència cinematogràfica, sinó de la seua manera d'interpretar les realitats", ha expressat el regidor de Turisme Emiliano García.

"Poder oferir la Ruta Berlanga de manera gratuïta és la millor manera de començar un any dedicat a un dels nostres valencians més il·lustres", ha destacat García.

També et pot interessar

stats