València inicia la Gran Fira de juliol

L'Ajuntament de València engega el festival d'estiu amb ofertes lúdiques diverses que inclouen els Concerts de Vivers i la coneguda Batalla de Flors.

Cartell de la Fira de Juliol 2018.
Cartell de la Fira de Juliol 2018.

València inicia la seua Gran Fira. L'Ajuntament de València engega hui el festival d'estiu per a convidar els visitants, veïns i veïnes a quedar-se a la ciutat durant el mes de juliol i a gaudir de les ofertes lúdiques que s'hi han organitzat, com ara els Concerts de Vivers i la coneguda Batalla de Flors, entre altres.

Aquesta fira combina la tradició dels seus inicis, la primera edició és de 1871, amb la reinvenció dels últims anys, i s'ha convertit en un festival urbà per a tots els públics. Música, teatre, cinema, pirotècnia, cavalcades, màgia, espectacles, tallers, ball, sopars, humor, festa, campionats… Centenars d'artistes completen una programació d'actes que enguany s'han repartit per tota la ciutat de València.

A més, de l'agenda cultural i festiva podem destacar les actuacions de Rosalén i d'Iván Ferreiro en els Concerts de Vivers, el reconegut Certamen Internacional de Bandes de Música, el Festival de Jazz i la segona edició de Nit a la Mar. La Batalla de Flors posarà el punt final fins al juliol de l'any que ve.

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç

També et pot interessar

stats