València inicia el compte enrere de les Falles amb l'exaltació de les falleres majors

À Punt Mèdia ofereix la retransmissió de l'acte en directe.

La fallera major de València, Consuelo Llobell, a l'eixida de sa casa per a dirigir-se al Palau de Congresos
La fallera major de València, Consuelo Llobell, a l'eixida de sa casa per a dirigir-se al Palau de Congresos / Junta Central Fallera

Aquest cap de setmana el Palau de Congressos de València acull l'exaltació de les falleres majors de València. Aquest recinte es converteix per primera vegada en l'escenari d'aquest acte, que constitueix el preludi de la festa fallera. Dissabte tindrà lloc l'acte d'exaltació de Consuelo Llobell com a fallera major de València i la seua cort d'honor. Diumenge serà el torn de Carla García, que serà exaltada com a fallera major infantil amb la seua cort d'honor.

À Punt ofereix la retransmissió de l'acte en directe

La televisió d'À Punt retransmetrà els dos actes per segon any consecutiu. La televisió pública valenciana ha preparat per a dissabte una retransmissió especial per televisió, que també es podrà seguir pel web i les aplicacions mòbils i de smart TV. Començarà a les 17:30 hores i s'allargarà fins a les 22:00 hores.

Diumenge, per la seua banda, el programa seguirà l'exaltació de la fallera major infantil de València del 2020 i de la seua cort d'honor entre les 16:00 hores i les 20:30 hores.

Presentarà aquests programes especials Ferran Cano, acompanyat de Montse Català i una taula de col·laboradors, experts en temes d'indumentària, exfalleres majors de València i altres especialistes en el món de les falles.

També et pot interessar

stats