València enceta el calendari faller amb la Crida

Aquest diumenge té lloc un dels actes més emotius de la festa fallera amb un espectacle de llum i pólvora.

Les Torres de Serrans durant la Crida 2019
Les Torres de Serrans durant la Crida 2019 / À Punt NTC

Aquest diumenge s'enceta el calendari faller amb un dels actes més emotius, la Crida. Les Torres de Serrans acullen aquest acte en el qual les falleres majors, Consuelo Llobell i Carla García, i les seues corts d'honor animen la ciutadania a gaudir de la festa amb el tradicional crit "Ja estem en falles".

Així mateix, l'acte es convertirà en un espectacle de foc i pólvora, els elements que centren la imatge gràfica d'enguany, creada per Dídac Ballester.

Abans de la Crida tindran lloc les actuacions de la Fam Teatre i DJ Boccachico. L'acte començarà a les 20:00 h amb un muntatge audiovisual amb tècniques de videomapping i efectes audiovisuals en 3D i 2D.

L'

Ajuntament dona un missatge de "tranquil·litat" pel que fa al coronavirus

El regidor de cultura festiva, Carlos Galiana, que ha assumit les competències després de la renúncia temporal de Pere Fuset, ha enviat un missatge de tranquil·litat pel que fa al coronavirus

"A la Crida es pot anar amb tranquil·litat, tret que les autoritats sanitàries diguen el contrari", ha explicat Galiana. A més, el regidor ha demanat a la població que s'informe a través dels canals oficials per a evitar caure en notícies falses.

Les Falles 2020 en À Punt

À Punt farà al llarg de les pròximes setmanes un ampli desplegament de mitjans tècnics i humans per tal d'oferir en directe i en alta definició els grans moments de les Falles 2020.

La programació especial a la televisió comença el pròxim diumenge 1 de març amb la retransmissió en directe des de la plaça de l'Ajuntament de València de la primera mascletà. Les retransmissions seran comentades per Carolina Ferre i Ferran Cano des d'un set que s'ha instal·lat a la mateixa plaça de l'Ajuntament. I al balcó del consistori estarà Sonia Fernández, que cada dia entrevistarà protagonistes de la festa.

Aquest diumenge, a partir de les 19:30 h, À Punt oferirà en directe a través de la televisió i del web i des de les Torres de Serrans, la Crida, un dels actes fallers més emotius.

També et pot interessar

stats