València, Elx i Ontinyent, escenaris de la pel·lícula ‘El juego de las llaves’

La comèdia de Vicente Villanueva se centra en un grup d'amics que s’aventuren a un joc d'intercanvi de parelles

'El juego de las llaves', la nova comèdia de Vicente Villanueva

La Comunitat Valenciana es converteix en un plató de cinema. El director valencià Vicente Villanueva rodarà durant diverses setmanes l'última pel·lícula, El juego de las llaves, en localitats com València, Elx i Ontinyent.  

El juego de las llaves és una comèdia que parla de la recerca de la felicitat a través d’un joc. Un grup d'amics, “en plena crisi dels 40”, decideixen jugar a l'intercanvi de parelles, però aquesta aventura els farà plantejar-se que és el que realment volen en la vida.

El grup d'amics estarà interpretat per un càsting molt coral, ple de rostres de l’alta comèdia: Eva Ugarte, Miren Ibarguren, Fernando Guallar, Tamar Novas, María Castro, Dani Tatay, Ricard Farré i Justina de Bustos.

El director Vicente Villanueva torna a la gran pantalla després de portar-hi més d'un milió d'espectadors amb la comèdia d'èxit Toc Toc i amb l'estrena pendent de Sevillanas de Brooklyn, presentada en l'última edició del Festival de Màlaga.

El 90% de l’equip del rodatge és valencià

En declaracions a À Punt NTC, el productor de la pel·lícula, Kiko Martínez, ha explicat que el valor del film no és només que s’ha rodat a València, “una ciutat meravellosa”, sinó que el 90% de l’equip és valencià. “Tenim un equip preparat per a treballar al màxim nivell”, ha manifestat. 

També et pot interessar

stats