València celebra la Gran Nit amb concerts i museus oberts fins a la matinada

L'oferta inclou espectacles que van des de la música fins al teatre, la dansa i el foc.

València celebra la Gran Nit amb concerts i museus oberts fins a la matinada
València celebra la Gran Nit amb concerts i museus oberts fins a la matinada

La ciutat de València celebra el 21 de juliol la Gran Nit, amb una oferta d'activitats per a tots els públics que inclou la cavalcada Cercafira, que recorrerà els carrers de la ciutat, concerts amb la música com a protagonista en diversos indrets de la Ruta del Carme, i l'obertura de diversos museus fins a la matinada. En aquesta edició, el Museu Nacional de Ceràmica i Arts Sumptuàries González Martí i el celler medieval de Proava se sumen a galeries com l'IVAM, el Museu de Belles Arts i L'Iber, que podran visitar-se a la nit, entre altres propostes que es desenvoluparan al carrer en el marc de la Gran Fira de València.

Fins a la 01:00 h es podrà accedir al Museu de Prehistòria de València, al Museu Valencià d'Etnologia, al MuVIM  i a la Fundació Bancaixa. Fins a les 02:00 h es podran visitar amb entrada gratuïta la Llotja dels Mercaders, el Centre Arqueològic de l'Almoina, la Cripta de Sant Vicent, el Museu de la Ciutat i el Museu d'Història de València. La Ruta del Carme portarà totes les persones interessades per diversos indrets on la música serà protagonista. Destaquen, entre altres activitats, el concert de Jim War Brou a la plaça Redona, Rafa Arnal a la Casa de les Roques, Carles Dénia al Centre de Carme, Júlia a l'Almoina, i Santero i els Nois a la plaça de Manises.

L'Entitat Metropolitana del Transport (EMT) ha ampliat el servei de la línia 5 fins a les 03:30 h i ha duplicat la xarxa nocturna per a donar una freqüència de 14 minuts en les línies N1, N8, N9, N89, N90 i N6 i una freqüència de 22 minuts en la resta de la xarxa nocturna. També es reforçarà el servei de Metrovalencia de Ferrocarrils de la Generalitat. 

També et pot interessar

stats