València acull la segona sessió del VII cicle de cine Autors en curt

Denúncia, retrat social i homenatge a la sèrie B són els temes principals de l'esdeveniment.

València acull la segona sessió del VII cicle de cine Autors en curt
València acull la segona sessió del VII cicle de cine Autors en curt

La Sala SGAE Centre Cultural acull la segona sessió del VII cicle de curtmetratges Autors en curt, en què es projectaran cinc treballs sobre denúncia, retrat social i un homenatge a la cultura de sèrie B.

Autors en curt és una iniciativa de la Fundació SGAE i d'Escriptors de l'Audiovisual Valencià (EDAV) per a promoure i celebrar el treball dels guionistes de la Comunitat Valenciana que, des de fa set temporades, es presenta sota el lema "Els guionistes són els protagonistes". D'aquesta manera, el cicle dedicarà la seua segona sessió al cinema documental, on l'entrada serà gratuïta.

Les temàtiques dels cinc curtmetratges del cicle van des d'un repàs per la història del fanzine valencià 2000 Maníacs, amb motiu del seu 25é aniversari, fins a una reivindicació de l'esport femení o un recorregut pel dia a dia d'una dona de 84 anys que ha de fer front a la soledat després d'haver dedicat la seua vida a cuidar la seua família.

Després de la projecció, hi haurà un col·loqui amb els autors i, finalment, s'oferirà als assistents una degustació de vins dels cellers Antonio Arráez.

També et pot interessar

stats