València acull la quarta edició del Berklee Career Summit

Reuneix més de vint líders de la indústria musical internacional.

València acull la quarta edició del Berklee Career Summit
València acull la quarta edició del Berklee Career Summit

L'Auditori Santiago Grisolía del Museu de les Arts i les Ciències acull des d'aquest dimarts i fins dijous la quarta edició del Berklee Career Summit, que aplegarà més de vint líders de la indústria musical.

La trobada inclourà xarrades, tallers i sessions enfocades a proporcionar un coneixement pràctic per al desenvolupament professional dels assistents, principalment en les àrees del negoci de l'entreteniment, la producció musical, la composició musical i les bandes sonores.

Entre els ponents es troba la que va ser enginyera de so de Prince i productora de David Byrne, Susan Rogers, o la cantant, compositora i productora Patrice Rushen, nominades als premis Grammy en diverses ocasions. També estarà present la fundadora de Moon Moosic, Cristina Abaroa, productora de nombrosos àlbums guardonats en els premis Grammy i Grammy Llatí; el productor, DJ i enginyer de so Alexkid; el raper internacional Koncept, o el compositor Xavier Capellas.

El Summit culminarà amb el Berklee Showcase XII a la sala Jerusalem el dijous a les 20:30 h, amb un concert gratuït i obert al públic en què actuaran alumnes de tots els programes de Berklee a València. Es tancarà amb una 'jam session' liderada per l'artista convidada Patrice Rushen, guanyadora d'un Grammy amb el seu tema "Forget Me Nots", coneguda per la seua participació en la banda sonora de Men in Black.

També et pot interessar

stats