València acollirà l'estrena del musical 'Cruz de navajas'

La iniciativa repassarà l'univers de Mecano i imaginarà com seria la banda en l'actualitat

El productor Gonzalo Pérez, el director artístic, Sergio Alcover, i Isaac Ordóñez, director musical, en la roda de premsa de La Rambleta
El productor Gonzalo Pérez, el director artístic, Sergio Alcover, i Isaac Ordóñez, director musical, en la roda de premsa de La Rambleta / La Rambleta
21 de novembre 2019 - 11:00

El pròxim 3 de març València acollirà l'estrena de Cruz de navajas, un "nou concepte" de musical que actualitza el fenomen Mecano, la reconeguda banda dels anys 80. La Rambleta és l'escenari triat per a presentar este muntatge que després farà una gira per tot l’Estat.

Aquesta superproducció recordarà els 40 majors èxits de Mecano, el grup pop que va vendre més de 15 milions de discos, amb un equip humà de 30 persones triades en un càsting al qual es van presentar més de 2.700 aspirants.

Cruz de navajas proposa per primera vegada a Espanya un innovador format d'espectacle, una mena de gran concert en el qual es recordaran grans èxits i imaginarà com seria Mecano si haguera nascut en l'actualitat i comptara amb la tecnologia de hui en dia. A més, també es jugarà amb l'espectacularitat de la banda, que no estarà amagada en la fossa de l’orquestra, sinó integrada en l'escenografia i a la vista del públic, com en un concert, i amb les interpretacions en directe amb sets de percussió i guitarres.

També et pot interessar

stats